Навчальна підтримка та
освітні послуги
для переміщених осіб з України

ウクライナ避難民支援用 日本語学習・教育サービス

Вітаємо!
Цей вебсайт функціонує як соціальний проєкт, створений з метою полегшити життя переміщених осіб з України шляхом вивчення японської мови, підготовки до працевлаштування, а також замовлення лекцій щодо питань біженців. Якщо у вас виникли проблеми або запитання, звертайтеся до нас без вагань. Ми зробимо все можливе, щоб допомогти.
Всі послуги цього вебсайту надаються безкоштовно.

Оголошення щодо продовження роботи

Послуги надаються безкоштовно до 3 1 червня 2024 року. (※ Плата за дзвінки залежить від оператора зв'язку та оплачується Вами).
З 1 вересня 2024 року робота кол-центра буде зупинена.

Сервіси у минулому

  • Кол-центр перекладачів української мов

  • Послуги письмового перекладу українською мовою

З квітня 2022 року по серпень 2024 року ми надавали безкоштовні послуги, такі як кол-центр українського та японського перекладу, письмовий переклад та консультації з повсякденних питань. Багато людей скористалися нашими послугами наступним чином:

Навчальні відео японською мовою з українським перекладом

ukrainesupport@outsourcing.co.jp

Ви можете дивитися японські навчальні відео з українським перекладом. Якщо Ви зацікавлені, зв’яжіться з нами на вказану вище електронну адресу та вкажіть у темі листа "日本語勉強動画の視聴".

Підтримка вивчення японської мови

ukrainesupport@outsourcing.co.jp

Підтримка вивчення японської мови студентами-волонтерами університету надається безкоштовно. При необхідності ми також надаємо підтримку для адаптації до японського життя та культури. Якщо Ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з нами на вказану вище електронну адресу.
Ви також можете звертатись до нас на імейл ukrainesupport@outsourcing.co.jp з будь-якими запитаннями стосовно життя у Японії, труднощів та іншого.

Прийом заявок на лекції

ukrainesupport@outsourcing.co.jp

Бажаючі запросити послугу звертайтесь на електронну адресу ukrainesupport@outsourcing.co.jp Українські співробітники компанії Outsourcing проводять воркшопи та читають лекції у навчальних закладах (уроки суспільствознавства у школі, пари в університеті і т.п.), державних установах та інших організаціях щодо діяльності компанії з підтримки українських біженців та на інші пов’язані теми.
Будь ласка звертайтесь на вказану адресу з побажаннями щодо дня, кількості людей, місця, змісту лекції тощо. Надсилаючи запит на лекцію, будь ласка, вкажіть у темі листа 「講演依頼の希望」.

Японсько-український список корисної лексики

Ми створили список корисної лексики японською мовою з українським перекладом з метою підтримати вас у процесі вивчення мови та працевлаштування в Японії.Сподіваємось, глосарій стане вам у нагоді.
※Ми плануємо періодично оновлювати список слів.

обробку персональних даних